Bestellen, betalen & retourneren

Betalen

Je kunt betalen via iDEAL of Bancontact. Hiermee reken je veilig online af via je eigen bank. De betaling wordt direct van je rekening afgeschreven. Er zijn geen extra kosten verbonden aan de betaalmethodes in onze shop.

Verzendkosten

Jouw bestelling versturen we gratis binnen Nederland of België.

Levertijd

Afhankelijk van het bestelmoment wordt je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen bezorgd.

Retourneren

We hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je bestelling. Mocht een product toch niet aan je verwachtingen voldoen, dan mag je het binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling retourneren. Stuur hiervoor een mail naar bestellingen@edupet.nl. Vermeld in ieder geval het ordernummer en product.

Het aankoopbedrag betalen we binnen 14 dagen terug, mits je retourzending al in goede orde en originele staat door ons ontvangen is. Hierbij wordt dezelfde betaalmethode gebruikt als waarmee de aankoop is gedaan.

Garantie

Voor alle producten die je in onze webshop koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een product datgene is of moet doen wat je er als consument in alle redelijkheid van mag verwachten.

Contact

Heb je geen antwoord gevonden op je vraag? We helpen je graag verder. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur.